14 Οκτωβρίου 2015

ΛΗΛΑΣ - Αρτάκη (ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10/2015 ΩΡΑ: 16.00)

Μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Βασιλικο,όπου αναμετρώνται οι δύο πρώτες ομάδες της Κατηγορίας,που λογικά θα προσπαθησουν να διεκδικήσουν και τον τίτλο του πρωταθλήματος. Από την μία πλευρά ο ΛΗΛΑΝΤΑΣ, που παραμένει αήττητος, μετά την διεξαγωγή των 5 πρώτων αγωνιστικών και μετά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στην Iστιαια δείχνει ότι μπορεί να σπάσει οποιαδήποτε έδρα και να καθαρίσει οποιαδήποτε ομάδα μέσα σε λιγα λεπτά. 
Με νωπές ακόμη τις μνήμες από τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των δυο ομάδων και τον αποκλεισμό της ομαδας του « Ποταμού » στην παράταση.
Ο ΛΗΛΑΣ χωρίς απουσίες,θα έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του θέλει να δώσει απαντήσεις και να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. 
Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Νεας Αρτακης, με 4 νίκες και 1 Ισοπαλία, δείχνει δυνατή και θεωρείται ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Πρωταθλήματος. 
Από την θεωρία στην πράξη. 
Οι δύο μονομάχοι θα λύσουν τις διαφορές τους το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ΩΡΑ 4 μ.μ., στο γήπεδο ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ( LILAS FC ARENA ), όπου αναμένεται οι φίλαθλοι των 2 ομάδων και όχι μόνο, να κατακλύσουν το γήπεδο, για να απολαύσουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. 
Οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την ώρα του αγώνα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, είναι καθαρά ποδοσφαιρικές,Καιρός αίθριος, ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά. 

Πάμε για μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση και νίκη,που θα φέρει την ομάδα χωρίς «συγκάτοικο» κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!!!! 

VAMOS LILAS!!!