20 Οκτωβρίου 2015

ΛΗΛΑΣ - Αρτάκη : 0-2

Το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Βασιλικού έγινε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΛΗΛΑ και της Αρτάκης που βρήκε νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 0-2.
Με ένα γκολ στην αρχή και ένα στο τέλος του αγώνα.
Στο δεύτερο λεπτό με γκολ του Λειβαδίτη που ξεκίνησε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έγινε το 0-1.
Στην συνέχεια και μετά το 10λεπτο ο ΛΗΛΑΣ πήρε καθαρά τα ινία του αγώνα.
στο 15 λεπτό ο Γίγας βρήκε τον Αγραφιώτη μέσα στη περιοχή εκείνος ελίχθηκε και πλάσαρε με την μπάλα αρχικά να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Ευαγγελινού.
Στο 16΄ λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Αυλωνίτης από τον βοηθό Δελχά (οφσάιντ?? Φάουλ?? Το βίντεο του αγώνα καθώς και οι φωτογραφίες δεν δείχνουν τίποτα απο τα 2).
ενώ τρία λεπτά αργότερα μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Τσαλιαγκό να κάνει πολύ όμορφη μπαλιά στον Αγραφιώτη και εκείνος με πλάσε στη κίνηση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 2ο μέρος ο ΛΗΛΑΣ δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία επικίνδυνη φάση στην εστία του Ευαγγελινού παρότι  περίπου για 15 λεπτά είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά. Στο 89΄ ο αγώνας τελείωσε με τη φάση να ξεκινάει από την υπέροχη μπαλιά του Ζήση, ο Καραχάλιος να ντριμπλάρει τον Αυλωνίτη και να πλασάρει, τον Τσάμαρη να αποκρούει, αλλά τον Τουροχωρίτη να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει το 0-2.
Κάπου εκεί τελείωσαν όλα για την ομάδα μας, που εμφανώς είχε αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη αλλά και στην αμυντική γραμμή.
Σε αυτο το σημείο αξίζει να αναφερθούμε και στην διαιτησία του αγώνα, που για ακόμα μια φορά ηταν κατώτερη των περιστάσεων. Ο διαιτητής του αγώνα σε καμία περίπτωση δεν είχε την πραγματική βοήθεια των βοηθών του που έκαναν ότι ήταν δυνατό για να τον αφήνουν εκτεθειμένο.
Πολλά λάθος οφσάιντ πάρα πολλές καθυστερήσεις από την Αρτάκη χωρίς καμία τιμωρία και γενικά πολλά σφυρίγματα που για κάποιο περίεργο λόγο ήταν όλα εναντίον της ομάδας μας.
Οι παίχτες της ΟΜΑΔΑΣ μας θα πρέπει να ξέρουν πλέον ότι παίζουν  11 εναντίον περισσότερον πάντα. Και αυτό πρέπει να το πάρουν απόφαση, και να ξέρουν όλοι, ότι ένας καλός ΛΗΛΑΣ δεν έχει να φοβάται τίποτα ούτε απο 12 ούτε απο 13 ούτε απο 14 αντιπάλους μέσα στο γήπεδο. Η πρώτη ήττα του ΛΗΛΑ ήρθε απο τον  κακό του εαυτό, από μια κακή παρένθεση στην πολύ καλή απόδοση του στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα.

Η σιωπή δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, ίσως είναι ένδειξη ανωτερότητας και ο ΛΗΛΑΣ διαθέτει μεγάλα αποθέματα πίστης και ανωτερότητας. Τα καλύτερα έρχονται....