12 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα κυπέλλου

Άρθρο 22 του ΚΑΠ
Πρόγραμμα αγώνων
1. Η πρόσκληση ομάδας για να συμμετάσχει στους αγώνες πρωταθλήματος γίνεται με την κοινοποίηση προ τριών (3) ημερών για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πριν την ημέρα διεξαγωγής τους, του προγράμματος των συναντήσεων που καταρτίζεται ύστερα από δημόσια κλήρωση.
Οι ομάδες δεν έχουν το δικαίωμα αναβολής οποιουδήποτε αγώνα με κοινή συμφωνία τους.
Η διοργανώτρια δύναται, κατά την κρίση της, να προβεί σε αναβολή προγραμματισμένου αγώνα, χωρίς χρονικό περιορισμό για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. διακοπή συγκοινωνιών, θεομηνία, ακραία καιρικά φαινόμενα κτλ.) ενημερώνοντας σχετικά τα ενδιαφερόμενα σωματεία.

Αυτά αναφέρει ο ΚΑΠ.

Το ΔΣ του Α.Ο.Φ. Βασιλικού <<ΛΗΛΑΣ>> διευκρινίζει ότι δεν ρωτήθηκε ποτέ για την αναβολή του αγώνα κυπέλλου με τον Α.Ο. Χαλκίς και ότι πληροφορήθηκε την αναβολή τηλεφωνικά στις 11:30 περίπου και με mail στις 11:41 το πρωί της ημέρας τέλεσης του αγώνα, δηλαδή την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και 4 μόλις ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η ομάδα μας είχε έτοιμες τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών και επίσης ότι η αναβολή είναι αντίθετη προς τα συμφέροντα και τον προγραμματισμό της ομάδας μας.