14 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
60 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΛΑΣ
40 ΧΡΟΝΙΑ Π.Ε.Σ.Β.
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



1)ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΙΜΗ  ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ : 10 ΕΥΡΩ 

Ωρα προσέλευσης : 8.30 μ.μ
Ωρα έναρξης : 9.30 μ.μ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΌΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
1. Η αγορά αυτού του εισιτηρίου, παρέχει το δικαίωμα στον κάτοχό του, να παρακολουθήσει τη Συναυλία που αναγράφεται σε αυτό και την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων που αναγράφονται στο παρόν.
2. Οι Διοργανωτές μπορούν να απαγορεύσουν την είσοδο σε πρόσωπα τα οποία είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, φέρουν φιάλες ή άλλα επικίνδυνα ή εύφλεκτα αντικείμενα ακόμα και στην περίπτωση που είναι κάτοχοι εισιτηρίου
3. Σε περίπτωση αναβολής της συναυλίας λόγω ανωτέρας βίας  που να καθιστά τη διεξαγωγή της συναυλίας ανέφικτη ή για οργανωτικούς λόγους, οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο διεξαγωγής της Συναυλίας ειδοποιώντας το κοινό σχετικά.. Στην περίπτωση αυτή τα εισιτήρια ισχύουν ως έχουν και δεν εξαργυρώνονται
4. Σε περίπτωση οριστικής ματαίωσης της Συναυλίας , τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται, εντός ορισμένου χρόνου, από τα ταμεία που θα ανακοινωθούν με σχετική ειδοποίηση απο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο θεατής αποδέχεται οτί οι διοργανωτές δεν έχουν υποχρέωση να τον αποζημιώσουν, εκτός από το αντίτιμο του εισιτηρίου του, για καμία άλλη δαπάνη του από τη ματαίωση της συναυλίας.
5. Σε περίπτωση διακοπής και ματαίωσης της Συναυλίας για λόγους ανωτέρας βίας, τριανταπέντε (35) τουλάχιστον λεπτά μετά την έναρξης της, θεωρείται ολοκληρωμένη και δεν επαναλαμβάνεται. Στην περίπτωση αυτή, τα εισιτήρια δεν εξαργυρώνονται.