23 Νοεμβρίου 2015

ΛΗΛΑΣ - Αυλωνάρι = 3-1 νίκη ουσίας!!!

Σε ένα χορταστικό αγώνα η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε με συντονισμένη προσπάθεια και πολύ καλά αντανακλαστικά να ανατρέψει το σε βάρος της αποτέλεσμα και τελικά να αναδειχθεί νικήτρια με 3-1 απέναντι σε ένα μαχητικό Αυλωνάρι.
Πιο αναλυτικά:
Στο 38’ λεπτό ο Δήμου με σουτ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Αγριόδημου
Στο 41’ λεπτό από πάσα του Δήμου ο Σεϊντόπουλος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αγριόδημου γράφοντας το 0-1 για το Αυλωνάρι.
Στο 44’ λεπτό ο Αγραφιώτης με πλασέ γράφει το 1-1 για την ομάδα μας, έτσι το τέλος του ημιχρόνου βρίσκει τις 2 ομάδες ισόπαλες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε πολύ τους ρυθμούς της και κατάφερε πολύ νωρίς στο 53’ λεπτό να κάνει το 2-1 με γκόλ του Μπράχο.
στο 65’ λεπτό το Αυλωνάρι ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Φραγγή, από τις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο προπονητής του Αυλωναρίου.
Στο 84’ λεπτό με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μαστροκώστας γράφει το 3-1 και στην ουσία κλειδώνει την νίκη και τους 3 πολύτιμους βαθμούς για τον ΛΗΛΑ.
Με αυτή τη νίκη ο ΛΗΛΑΣ παραμένει έναν βαθμό πίσω από την κορυφή.

Μερικά στατιστικά στοιχεία: 
Σε 11 αγώνες ο ΛΗΛΑΣ έχει χάσει συνολικά 8 βαθμούς, από τους οποίους 3 εντός έδρας με 1 ήττα, από την πρωτοπόρο Αρτάκη. Και 5 εκτός έδρας από Ιστιαία 1 βαθμό (ισοπαλία) που είναι τρίτη στην βαθμολογία, και 3 βαθμούς (ήττα) από Ταμυναϊκό στο Αλιβέρι που είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.  
Ο ΛΗΛΑΣ έχει την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση στο πρωτάθλημα με 22 γκολ ένα γκολ πίσω από την Αρτάκη που έχει 23 και την τρίτη πιο καλή άμυνα με 11 γκολ παθητικό πίσω από ΑΕΚ Χαλκίδας που έχει 7 και Αρτάκη και Ολυμπιακό Χαλκίδας που έχουν από 10 γκολ.
Ένα άλλο αξιοσημείωτο είναι ότι ο ΛΗΛΑΣ εμφανίζει σταθερότητα στην συγκομιδή βαθμών με 12 εντός έδρας και 13 εκτός, έχοντας μέχρι στιγμής 5 αγώνες εντός έδρας με 4 νίκες και 1 ήττα και τέρματα 9-4 και εκτός έδρας έχει 6 αγώνες με 4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα και τέρματα 13-7.
Ανά αγώνα εντός έδρας σκοράρει 1,8 γκολ και δέχεται 0,8 γκολ και αντίστοιχα εκτός η αναλογία είναι 2,16 γκολ υπέρ και 1,16 γκολ κατά. Συνολικά σκοράρει 1,98 γκολ ανά αγώνα και δέχεται 0,98 γκολ.
Ένα άλλο στοιχείο σταθερότητας είναι ότι έχει μέχρι στιγμής 2 σερί νικών με 4 νίκες την κάθε φορά δηλαδή στους 11 αγώνες έχει τις 4 πρώτες αγωνιστικές με 4 νίκες και τις 4 τελευταίες αγωνιστικές με 4 νίκες. Τις 3 ενδιάμεσες αγωνιστικές (5η 6η 7η) εμφανίζει μια μικρή κάμψη με μια ισοπαλία την 5 αγωνιστική στην Ιστιαία και 2 ήττες στην συνέχεια με Αρτάκη εντός και στο Αλιβέρι.
Έχει κρατήσει ανέπαφη εστία σε 4 αγώνες (2 εντός (Αυλίδα και Καστέλλα) και 2 εκτός (Ζάρακες και Αιδηψό)).
Έχει σημειώσει γκολ στους 10 από τους 11 αγώνες (μόνο στην ήττα με 0-2 από την Αρτάκη δεν σημείωσε γκολ).
Όλα τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι η ομάδα επάξια βρίσκεται στην θέση που είναι τώρα και αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν αναλογιστούμε τα budgets των ομάδων που προσπαθούν να φτάσουν τον ΛΗΛΑ.
Συνεχίζουμε δυνατά και ενωμένοι όλοι μαζί για το καλύτερο για την Ομάδα μας!!!
Ελπίζουμε να συνεχίσετε να μας θεωρείτε outsider!!! Μας «φτιάχνει»!!!!
VAMOS LILAS!!!