22 Δεκεμβρίου 2012

ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού - ΑΟ Δύστου (3-2)


Σε έναν πολύ ωραίο αγώνα με πολλές φάσεις η ομάδα μας πήρε την νίκη με 3-2 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Δύστου.


Στο πρώτο μισάωρο δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις μπροστά στις 2 εστίες αλλά καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 31' ο Σπυρόπουλος κέρδισε φάουλ έξω απο την περιοχή και ο Μαραγκός με απευθείας εκτέλεση έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Λήλα.



Στο 44' μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Αγραφιώτη ο Κατσικαβάλης βρέθηκε μόνος του απένατι στον τερματοφύλακα του Δύστου και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του Α' ημιχρόνου.


Στο Β' ημίχρονο η ομάδα του Δύστου προσπάθησε να πιέσει ψηλα και να εκμεταλλευθεί τα λάθη λόγω της ολισθηρότητας του αγωνιστικού χώρου. Σε μία ωραία όμως αντεπίθεση του Λήλα, ο Τρίκκας με κάθετη πάσα έβγαλε τον Αγραφιώτη μόνο του και αυτός δεν δυσκολεύθηκε να γράψει το 3-0.


Λίγα λεπτά αργότερα ο Μαραγκός με κεφαλιά μετά απο εκτέλεση φάουλ σκόραρε αλλα το γκολ ακυρώθηκε λόγω λανθασμένης υπόδειξης του κ.Σπανού.
Στο 77' ο Δύστος κέρδισε πέναλτι και ο Πιλάτης μείωσε σε 3-1 για την ομάδα του Δύστου.



Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι είχε άγρια ομορφιά καθώς ο Δύστος πίεζε για να μειώσει και άλλο και είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Πηλιχό μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Ηλία.
Στο 90' ο  Μαστροκώστας δέχθηκε την 2η κίτρινη κάρτα απο τον διαιτητή κ.Βρακα μετά από σκληρό αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Σημιτζή.
Στο 91' ο Δύστος κατάφερε να μειώσει σε 3-2 αλλά δεν ήταν αρκετό και ο Λήλας κατέκτησε τους 3 βαθμούς.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Βρακά καθώς και των βοηθών κ.Ράζου και κ. Σπανού με τον τελευταίο να ελέγχεται για την λανθασμένη υπόδειξη που είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση του 4ου γκολ της ομάδας μας.