4 Νοεμβρίου 2012

ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού - ΑΟ Όλυμπος Γυμνού (3-2)

Η ομάδα μας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Ευβοίας αντιμετώπισε στο γήπεδο μας τον 'Ολυμπο Γυμνού με τελικό αποτέλεσμα 3-2 υπέρ της ομάδας μας.



Α ημίχρονο
Πολύ γρήγορα (2') οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν όταν αδράνησε η άμυνα του Λήλα και ο Βεσέλι με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.


Γρήγορα, όμως, αντέδρασε ο Λήλας και στο 8' ισοφάρισε με τον Μαραγκό που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Ολυμπου. 

 Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα του Γυμνού ήταν πιο απειλητική και πιο επιθετική.

Β ημίχρονο
 Στην επανάληψη, όμως, ο Λήλας ήταν αυτός που έγινε πιο απειλητικός και οι φιλοξενούμενοι προπαθούσαν να αναχαιτίσουν τους γηπεδούχους. Καλή ήταν η προσπάθεια των παιχτών του Ολύμπου, αλλά κάποιοι δεν απέφυγαν λάθη που στοίχισαν και στο 62' μετά από μια εκτέλεση φάουλ, ο Αγραφιώτης με ένα υπέροχο σουτ από πολύ πλάγια έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Μωραϊτη κι έκανε το 2-1 για το Λήλα.


Λίγο αργότερα ο τερματοφύλακας του Ολύμπου με θαυμάσια απόκρουση απέτρεψε το 3-1, αλλά δεν τα κατάφερε στο 82' που ο Αγραφιώτης προχώρησε με την μπάλα , μπήκε στην περιοχή στάθηκε όρθιος απέναντι στους αμυντικούς που προσπάθησαν να τον σταματήσουν και με όμορφο τελείωμα εγραψε το 3-1 για την ομάδα μας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.


Πέντε λεπτά αργότερα ο Δημ. Ντούρμας έκανε το δικό του μπάσιμο και μείωσε σε 3-2.

 Αμέσως μετά ο Τρίκας βρέθηκε μόνος με τον Μωραϊτη, πέρασε την μπάλα από πάνω του, αλλά αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.




Στα τελευταία λεπτά η πίεση του Ολυμπου για να ισοφαρίσει- και με την προώθηση στα αντίπαλα καρέ του τερματοφύλακά του- δεν καρποφόρησε και παρόλα τα 8 λεπτά των καθυστερήσεων από τον διαιτητή κ.Ντούρα η ομάδα μας πήρε τη νίκη και το τρίποντο που τον διατήρησε στην τρίτη θέση.


Καλή η διαιτησία απο τους κ.Ντούρα, κ.Καμπούρη και κ.Φίλου

ΛΗΛΑΣ: Μαντας, Χρηστου, Τζανης, Μακρης, Καρλατηρας, Κουτσαυλης, Σπυροπουλος, Νανος(Δ. Κικίδης), Σιμιτζης(Τρίκας), Αγραφιωτης (Γ. Κικίδης) , Μαραγκος

ΟΛΥΜΠΟΣ: Μωραϊτης, Η. Αργύρης, Ν. Ξουρης, Βεσελι, Α. Ντουρμας, Π. Σταματουκος, Δ. Ντουρμας, Πασσας, Σ. Αργυρης, Παττας, Κιουσης (Αλλαγές: Βασ. Σταματούκος, Μπούρικας, Αποστόλου)

Πηγές: egnomi.gr, Θαλάσσης Ηλίας